Stabil drift, overvågning og hurtig service

Vejen Varmeværk har i mange år haft DESMI NSL Centrifugalpumper installeret på deres forskellige
lokationer i Vejen by. Vejen Varmeværk har tilknyttet 4300 husstande og den årlige varmeproduktion
ligger på 100.000 MWh.

Vejen Varmeværk har siden 2003 haft DESMI pumper installeret på deres varmeværk.

 

Pumperne - DESMI NSL 100-215/A12 og DESMI NSL 150/265/A12 - kører 24 timer i døgnet og har alle tilknyttet frekvensomformer som er med til at sikre et minimalt energiforbrug.

 

Driftsleder Erik Jensen udtaler: ”Vi er meget glade for DESMI pumperne som er af samme type på alle vores lokationer i Vejen by. 

Pumperne er meget stabile i drift - og med de installerede frekvensomformere kan vi skrue op og ned alt efter temperaturer og behov samtidig med at vi sparer penge på energiforbruget”.

 

Foruden levering af pumper yder DESMI også service på pumperne når der er behov for det.

 

Erik fortsætter: ”Når en pumpe fra tid en anden skal serviceres eller repareres er DESMI Service hurtige til at reagere. De kommer med det samme så vi har et minimum af driftsforstyrrelse”.

Billederne viser øjebliksbillede fra eksisterende SRO (Styring, Regulering, Overvågning) system, som i øjeblikket er ved at blive skiftet ud med nyt.

Med nyt anlæg og eksisterende pumper og frekvensomformere, vil Vejen Varmeværk fortsat kunne sikre overvågning af deres system og installationer og dermed minimere nedbrud samt sikre en konstant og stabil drift af varme til forbrugerne i Vejen by.

KONTAKT

DESMI i Danmark

Find adresser og kontaktinformation.