Stabil drift, høj cirkulation og besparelser på budgettet

Nørresundby Idrætscenter har i mange år har haft DESMI pumper til at sikre cirkulation af rent vand rundt i bassinerne. Der er i alt installeret 24 pumper og en af de netop installerede pumper giver en årlig besparelse på DKK 50.000,-

”Vi er meget glade for vores DESMI pumper - specielt de to nye, hvoraf den ene sikrer cirkulation af 620 m3 vand i timen - og den anden en besparelse på ikke mindre end 50.000 kr. om året” - siger Tommy Pedersen, Teknisk Leder i Nørresundby Idrætscenter. DESMI har leveret pumper til Nørresundby Idrætscenter i mange år. Pumperne anvendes overalt i idrætscentret til bl.a.:

 

  • Varme
  • Kemi
  • Hovedcirkulation
  • Filtrering med kul
  • Vandsprøjt (i børnebassinet)


Samtidig er det DESMI der klarer al service på pumperne i huset.

 

Der er for nylig indkøbt to nye pumper gennem Pø & Leg. Den ene er en DSL 250-310/D-G - den anden en NSL 150- 265 B/D02. Begge pumper er ligesom andre pumper leveret i bronze for at sikre lang levetid og stabil drift. ”Klor er hårdt for pumperne, derfor har vi valgt bronzepumper for samtidig at sikre en høj virkningsgrad og stabil drift”, tilføjer Tommy.

 

DSL pumpen er en af de største pumper i maskinrummet og anvendes til at cirkulere vand rundt til det store 50 m lange bassin i idrætscentret. Tommy fortæller: ”Det var nødvendigt med en pumpe der kunne klare høj cirkulation - og her var DESMI’s DSL pumpe det helt rigtige valg. Pumpen kører 24 timer i døgnet og vi har fået tilkoblet en frekvensstyring, således vi kan skrue lidt ned om natten, hvilket fungerer helt perfekt”, siger Tommy.

 

Samtidig har Tommy rosende ord for den netop indkøbte NSL som er tilknyttet børnebassinerne. ”DESMI NSL pumpen bruger 2-2,5 kW mindre i timen og med 24 timer i døgnet bliver det til nogle timer på et år, og som vi ser det lige pt. kan vi opnå en besparelse på DKK 50.000,- om året, hvilket er meget tilfredsstillende”.

KONTAKT

DESMI i Danmark

Find adresser og kontaktinformation.


Join our newsletter

Sign up for our newsletter and we'll send you the latest headlines directly to your inbox.