Energieffektivt køleanlæg til Musikkens Hus

DESMI har stået for levering og montering af højeffektive pumper, rør samt brønde for fjordvandsindtag til køleanlægget i Musikkens Hus.

Musikkens Hus betegnes som nordjydernes musikalske samlingspunkt og består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, fem scener, en restaurant samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Til køling af det store byggeri valgte Musikkens Hus DESMI til at levere og montere pumper og brønde for håndtering af fjordvandsindtag. Som en del af projektet blev der monteret en indtagsbrønd ved kajkant og tilkoblet en pumpebrønd med to højeffektive centrifugalpumper.

 

Om leveringen og samarbejdet med DESMI siger driftsleder Lars Nørgaard, Musikkens Hus: ”Dejligt med en leverandør, der er selvkørende, således at vi i Musikkens Hus ikke skal bruge en masse tid på almindeligt programmeret vedligehold. Desuden oplevede vi DESMI som værende løsningsorienterede på vores vegne”. Pumperne tilhører serien af DESMI NSLV centrifugalpumper, som udmærker sig ved:

 

  • Høj effektivitet
  • Lave NSPH-værdier
  • Nem installering
  • Minimalt behov for vedligeholdelse.


Pumperne er placeret i en teknikbrønd i polyethylen (PE), og reguleringen af pumpernes ydeevne sker via energieffektive frekvensomformere, som blev monteret i kølecentralen.

 

 

KONTAKT

DESMI i Danmark

Find adresser og kontaktinformation.


Join our newsletter

Sign up for our newsletter and we'll send you the latest headlines directly to your inbox.