Karriere hos DESMI

Hvorfor DESMI er en fantastisk arbejdsplads

 

Hos DESMI er medarbejderne nøglen til vores succes. Dygtige medarbejdere med dybdegående erfaring og knowhow. Derfor stræber vi kontinuerligt efter at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, hvor et højt niveau af faglig kompetence og ekspertise matcher medarbejdernes trivsel, engagement og arbejdsglæde.

 

 

Ved DESMI vil du være en del af et internationalt miljø med mange kolleger fra hele verden. Vores officielle sprog er engelsk, og som ansat hos DESMI vil du opleve en arbejdsdag fyldt med interessante, udfordrende og varierede opgaver.

Gode løsninger kræver gode mennesker

Når du handler med DESMI, møder du mennesker, der taler dit sprog

– ikke kun fordi vi har kontorer rundt om i verden, men også fordi vores virksomhed er bemandet med kompetente personer med indgående branchekendskab og know-how

– fra ordrehåndtering og produktion til salg og service.

 

Dygtige og vedholdende mennesker
Vores folk kender vores forretning, og de kender også din. De forstår, hvad du har brug for, og hvorfor du har brug for det. De kan følge med, når du begynder at diskutere tekniske eller kommercielle detaljer. De har ærligheden, integriteten og modet til at udfordre dine specifikationer, hvis de ser muligheder for forbedring. Og de fortsætter med at presse på, indtil dine udfordringer er løst på den bedst mulige måde.

De bedste af de bedste.
Vi gør kontinuerligt en indsats for at finde de bedste folk i branchen ved at tilbyde et dynamisk, attraktivt og internationalt arbejdsmiljø, hvor høj faglig kompetence møder trivsel, engagement og jobtilfredshed. Og vi gør, hvad vi kan for at fastholde dem ved at tilbyde løbende træning og udviklingsmuligheder. Vi gør dette, fordi vi ved, at vores medarbejdere er nøglen til vores succes, og at du har brug for gode mennesker for at levere gode løsninger.

DESMI handler om Proven Technology!


Hos DESMI udvikler, producerer, sælger og servicerer vi pumper og pumpe-løsninger inklusive miljøudstyr, og gennem vores arbejde stræber vi efter at være de bedste og handle i overensstemmelse med vores forpligtelse til FN's bæredygtige udviklingsmål. Sammen med vores mange miljøteknologier og løsninger er DESMI en del af talrige partnerskaber og projekter, der arbejder hen imod en 'grønnere' fremtid.

Kontakt

DESMI i Danmark

Find adresser og kontaktinformation.