Pumpeservice med intelligent overvågning

I vores branche kører mange pumpestationer ubemandet i længere tid og er oftest placeret steder, hvor man ikke altid får kigget til installationen.

Afhængig af størrelse og funktion kan konsekvenserne af nedbrud være en bekostelige affære og med store gener til følge. Derfor har vi i samarbejde med WASYS udviklet et nyt servicekoncept og dermed tilføjet to nye produkter i vores sortiment.

batteridrevet alarm

Et batteridrevet alarmmodul

Alarmmodulet er som de hidtil kendte GSM-alarmmoduler – bare uden brug af simkort!

Enheden kan håndtere to digitale signaler, som f.eks. kunne være termofejl eller højvandsvippe. Samtidigt er der mulighed for logning af driftsintervaller, og ved hjælp af strømspole kan man få en indikation på, hvor ofte ens pumpeinstallation kører, eller om der opstår uregelmæssigheder.


Alt dette er noget som både jer som kunde og DESMI har adgang til. Dette giver os som serviceudbyder bedre kendskab til installationen og ikke mindst mulighed for at forudsige visse fejl, inden pumpen eller installationen tager yderligere skade.

Den intelligente pumpestyring

Med vores nye intelligente pumpeovervågning opsamles data samtidigt med at der skabes indsigt og visualisering. Den intelligente pumpestyring bruges til at skabe et simpelt og intuitivt dashboard for den pågældende pumpeinstallation, og I er således i stand til at følge installationen - og er altid i stand til at se live-data fra installation.

Kontakt

Interesseret? Udfyld formularen og vi vender lynhurtigt tilbage til dig!

Read the DESMI privacy policy here https://www.desmi.com/privacy-notice/